لندینگ پیج چیست؟ و چگونه لندینگ پیج طراحی کنیم

لندینگ پیج

هنگامی‌که می‌خواهید یک کسب‌وکار اینترنتی را شروع کنید، یک دغدغه خواهید داشت، لندینگ پیج شما باید چطور باشد؟ اصلاً این صفحه لندینگ باید چه ویژگی‌هایی داشته باشد؟ برای طراحی صفحه فرود باید نکاتی را رعایت کنیم؟ در ادامه این موارد را به‌طور کامل شرح داده‌ایم.

صفحه فرود

لندینگ پیج چیست؟

خوب مطلب را با این موضوع شروع می‌کنیم که اصلاً صفحه لندینگ پیج یا همان فرود به چه چیزی گفته می‌شود. اجازه بدهید این موضوع را به شکل دیگری برایتان توضیح بدهیم. تصور کنید که وارد یک سایت فروشگاهی شده‌اید.

اولین صفحه‌‌ای که باز می‌کنید در واقع همان صفحه هدف یا همان لندینگ پیج است. مثلاً یک سایت (متناسب با استراتژی سئو و محتوایی که دارد) صفحه محصولاتش را به‌عنوان لندینگ در نظر می‌گیرد. حالا سایت دیگری کار دیگری انجام می‌دهد و صفحه اصلی را برای این کار انتخاب می‌کند.

اینکه چه صفحه‌ای لندینگ یا فرود باشد، کاملاً به استراتژی کسب‌وکار شما بستگی دارد. البته در ادامه نکات بیشتری در مورد طراحی صفحه هدف و چگونگی انتخاب آن ارائه خواهیم داد. پیشنهاد می‌دهیم که همچنان با ما همراه باشید و ادامه مطالب را از دست ندهید.

طراحی لندینگ پیج چگونه است؟

خوب نکته مهم در طراحی یک وب‌سایت همین است که اصلاً چه صفحه‌ای به‌عنوان لندینگ پیج انتخاب کنید و طراحی آن هم چطور باشد. به این نکته دقت کنید که طراحی صفحه لندینگ باید چیز منحصربه‌فردی باشد که بتواند کاربر را جذب کند.

معمولاً لندینگ پیج طراحی متفاوتی با کلیت سایت دارد، دلیل این موضوع هم کاملاً واضح است. طراح سایت باید به فکر راه و روشی باشد که بتواند جذابیت را در لندینگ پیج افزایش بدهد. حالا این افزایش جذابیت ممکن است که با مشخصات کلی سایت شما متفاوت باشد.

به این موضوع فکر کنید که صفحه لندینگ در واقع ویترین سایت شما به‌حساب می‌آید. حالا شما هر کسب‌وکاری داشته باشید، این ویترین هم متفاوت خواهد بود. توجه داشته باشید که با توجه به نوع صفحه فرود، طراحی آن هم متفاوت خواهد بود. طراحی ترکیبی از المان‌های مختلف است.

مثلاً اگر یک سایت فروشگاهی دارید، توضیح در مورد محصولات و ویژگی‌های منحصربه‌فرد سایت شما می‌تواند لندینگ پیج باشد. حالا اگر شما سایتی دارید که در زمینه ثبت شرکت، ثبت برند و… فعالیت می‌کند، طبیعتاً به یک طراحی دیگر برای لندینگ پیج نیاز خواهید داشت.

آنچه اهمیت دارد، استفاده از المان‌های طراحی، استفاده از رنگ مناسب، ارائه اطلاعات کاربردی و مهم در لندینگ پیج است. این موارد باعث می‌شود که کاربر به صفحه فرود شما توجه نشان دهد و حتی دیگر صفحات سایت شما را هم نگاهی بی‌اندازد. همین موضوع یعنی کسب رتبه بالاتر در موتور جستجوگر گوگل!

لندینگ پیج چیست

اهمیت ساخت لندینگ پیج

در مورد صفحه فرود باید به نکته دیگری هم  دقت داشته باشید، اصلاً داشتن این صفحه چه اهمیتی دارد؟ یا داشتن این صفحه چه هدفی را دنبال می‌کند؟ اطلاع از این موضوع به شما کمک می‌کند که طراحی بهتری داشته باشید.

لندینگ پیج دو هدف اصلی را دنبال می‌کنید. یعنی هنگامی‌که در حال طراحی این صفحه هستید، باید به این دو اهمیت و هدف فکر کرده و سپس با توجه به آن‌ها طراحی را انجام بدهید. در ادامه این دو مورد را شرح خواهیم داد.

  • تبدیل کاربر به مشتری

اولین هدف یک صفحه فرود یا همان صفحه هدف همین است که کاربر را به یک مشتری تبدیل کند. مثلاً شما در گوگل سرچ کرده‌اید، خرید کت مردانه. حالا یک سایت خاص را باز می‌کنید. در اینجا صفحه فرود باید به شکلی طراحی شده باشد که شما از یک کاربر ساده به مشتری تبدیل شوید.

اگر یک سایت فروشگاهی ندارید و سایت شما صرفاً شرکتی است هم این موضوع برای شما صدق می‌کند. حالا در شرکت مراجعه‌کنندگان مشتری نامیده نمی‌شوند، اما هدف همان است که کاربران خدمات شرکت شما را انتخاب کنند.

  • یک هدف خاص دیگر

لندینگ پیج می‌تواند اهداف مختلفی داشته باشد. مثلاً اگر برای یک رویداد خاص سایت طراحی کرده باشید، صفحه فرود می‌تواند فرمی باشد که کاربران برای ثبت‌نام باید تکمیل کنند. این هدف خاص کاملاً به نوع سایت شما، نوع کسب‌وکارتان و فاکتورهای متعددی بستگی دارد.

  • ایجاد رابطه

بله درست خواندید! شما باید بین معرفی محصولات خودتان و همچنین ارائه یکسری اطلاعات به کاربر رابطه برقرار کنید. مثلاً همان مثال خرید کت را در نظر بگیرید. شما وارد صفحه‌ای می‌شود که در ابتدا یک سری محصولات قرار گرفته است.

بعد به سمت پائین صفحه که می‌آید، شاهد یکسری اطلاعات مهم در مورد خرید کت تک هستید. این کار دقیقاً به معنی همان ایجاد رابطه است. طبق استراتژی سئو کار شما در ابتدا یک سری نمونه‌ها را مشاهده می‌کنید، سپس یکسری اطلاعات در مورد خرید بهتر به دست می‌آورید.

حالا باز هم به ابتدای صفحه می‌روید و نمونه‌ها را با دقت بیشتری بررسی خواهید کرد. اگر قصد خرید داشته باشید، معمولاً در چنین صفحه‌ای خرید انجام می‌شود، زیرا اطلاعات کافی در اختیار شما قرار گرفته است. درصورتی‌که به دنبال اطلاعاتی هم باشید، در این صفحه به آن دست پیدا کرده‌اید.

اگرچه این ماندن شما در صفحه فرود منجر به خرید نشده اما سبب بهبود رتبه این سایت شده است. با همین ترفند ساده شما می‌توانید کاربر را به مشتری تبدیل کنید، یا باعث بهبود رتبه سایت خود در گوگل شوید. در هر دو حالت شما موفق شده‌ و نتیجه خوبی گرفته‌اید.

 

نتیجه‌گیری

در مطالب بالا سعی بر این داشتیم که در مورد لندینگ پیج یا صفحه فرود مطالبی را بیان کنیم. در ابتدا به این موضوع اشاره کردیم که اصلاً این صفحه لندینگ یا صفحه هدف به چه چیزی گفته می‌شود. در ادامه نکاتی در مورد طراحی این صفحه ارائه دادیم.

مطالب را با این موضوع ادامه دادیم که اصلاً داشتن این صفحه چه اهمیتی برای سایت شما خواهد داشت. با کمک این مطالب به خوبی می‌توانید به اهمیت لندینگ پیج پی ببرید. در کنار این موضوع می‌توانید طراحی بهتری برای این صفحه داشته باشید. هر سوال دیگری در مورد این موضوع دارید را با ما در میان بگذارید تا در اسرع وقت به آن پاسخ دهیم.

اشتراک گذاری:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
Email
هادی امیری

هادی امیری

از کودکی علاقه خاصی به تکنولوژی و پیشرفت های علم داشتم و همین علاقه باعث شد سالها در حوزه تکنولوژی تحقیق کنم و در نتیجه به یک طراح سایت و مشاور کسب کار های آنلاین تبدیل شدم و این در حالیه که در حوزه های دیگه هم به صورت مستمر فعالیت دارم
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید ؟
در گفتگو ها شرکت کنید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در مسیر...

پست های مرتبط

کسب درآمد از محتوا نویسی

درآمد محتوا نویسان چقدر است؟

کسب درآمد از محتوا نویسی یکی از هیجان انگیزترین موضوعات در دنیای امروز است. بسیاری از افراد علاقمند یادگیری محتوا نویسی و کسب درآمد از