رپورتاژ چیست و چه تأثیری بر سئو دارد؟

رپورتاژ چیست؟

در دنیای دیجیتال مارکتینگ و سئو تکنیک ها و روش های زیادی وجود دارد که در افزایش فروش محصولات، سئوی وبسایت و تبلیغات کمک زیادی می‌کند. یکی از مهم‌ترین روش های سئوی وب سایت نوشتن رپورتاژ آگهی است که به اصطلاح بازاریابان این بهترین روش برای دریافت بک لینک سالم و اصولی است که نزد گوگل ارزش بسیار زیادی دارد.

شاید در ذهن شما نیز سوال ایجاد شده باشد که رپورتاژ چیست و چگونه نوشته می‌شود؟ ما در این مقاله در مورد رپورتاژ نگاری، انواع و نحوه نوشتن آن اطلاعاتی را بصورت کامل ارائه کرده ایم. با ما تا پایان این مقاله همراه باشید.

  • رپورتاژ چیست؟
  • انواع رپورتاژ
  • مزایای رپورتاژ نگاری
  • چگونه رپورتاژ بنویسیم؟

رپورتاژ چیست؟

رپورتاژ به معنی گزارش است، اما این کلمه در بخش دیجیتال مارکتینگ معنای دیگری دارد. در واقع رپورتاژ یک نوع تبیلغ متنی است که در سایت های خبری منتشر می‌شود و در بالا بردن رتبه سایت و قدرت دامنه سایت کمک زیادی می‌کند، Reportage شامل یک متن 1000 تا 2500 کلمه ای، عکس و تعدادی لینک می‌شود که علاوه بر بک لینک گرفتن، جهت تبلیغ محصولات/خدمات خاصی نوشته می‌شود.

اگر بخواهیم تعریف دقیق‌تری از رپورتاژ آگهی داشته باشیم، در اصل Reportage به هر شکلی از محتوا گفته می‌شود که در ازای پرداخت هزینه منتشر می‌شود، اما نحوه نوشتن، طراحی و ساختار کلی آن شبیه داستان/اخبار می‌باشد که به هدف سئوی وب‌سایت و یافتن مخاطبان بیشتر استفاده می‌شود.

در اصل رپورتاژ نوع تبلیغات حمایت شده ای است که مشتری با خواندن متن جذب مقاله شده و تمایل به خرید محصول او زیاد می شود.

مزایای نوشتن رپورتاژ

انواع رپورتاژ

رپورتاژ یکی از بخش های مهم بازاریابی دیجیتال است که انواع مختلفی دارد، در این مقاله برخی از مهم‌ترین انواع رپورتاژ را ذکر کردیم. با ما باشید و از اطلاعات کاربردی لذت ببرید.

رپورتاژ آگهی در نشریات، روزنامه ها و مجلات

یکی از انواع رپورتاژ آگهی در نشریات، روزنامه ها و مجلات است، مجلات اینترنتی و روزنامه ها به دلیل شهرت بالایی که دارند، روزانه مخاطبان زیادی وارد آنها شده و از مطالب آنها استفاده می کنند. بنابراین سایت هایی که دارای محصولات و خدمات خاصی هستند برای تبلیغ محصولات خود متن تبلیغاتی نوشته و برند و محصولات خود را معرفی می‌کنند، سپس در مقابل هزینه ای که به سایت خبری پرداخت کرده اند،  سایت خبری مورد نظر مقاله آنها را منتشر می‌کند.

یکی از مزیت های خوب این نوع تبلیغات این است که شما از تبلیغات تهاجمی برای فروش محصول خود استفاده نمی‌کنید. تبلیغات تهاجمی چیست؟ تبلیغات تهاجمی به این مفهوم‌که شما به‌طور هدفمند تبلیغ میکنید و هدف شما فروش محصول است، در حالیکه تبلیغات رپورتاژی این ویژگی را ندارد، زیرا شما فقط یک متن معرفی محصول می‌نویسید که مانند یک خبر است، اما بطور غیر مستقیم، مخاطبان و بازدیدکنندگان زیادی جذب محصولات و خدمات شما می شوند.

رپورتاژ آگهی تصویری

یکی دیگر از فرمت های رپورتاژ، آگهی تصویری است که اغلباً از یک تصویر با المان های گرافیکی و متنی جذاب می باشد که در نهایت منجر به فروش محصول میشود. این نوع آگهی اغلباً در رادیو و تلویزیون منتشر میشود  و بازخورد فوق العاده بالایی دارد، زیرا تصویر میتواند خیلی راحت‌تر از سایر روشها پیام و مفهوم را به مخاطبان منتقل کند. در واقع تصویرهای متحرک در تلویزیون با خلاقیت مدیران و کارگردان های شبکه های تلویزیونی ساخته می شوند که محتوای جذاب و خلاقی ایجاد می کنند.

رپورتاژ آگهی تصویری علاوه بر اینکه فروش محصولات را بطور جادویی افزایش می دهد، در اصل باعث بالاتر رفتن اعتبار یک برند و محصولاتش می شود. بطور مثال اگر شما یک برند آموزش زبان انگلیسی دارید و میخواهید همزمان با فروش محصولات برند شما نیز معروف و مشهور شود، میتوانید با پرداخت هزینه تبلیغات به شبکه تلویزیون، تبلیغات برند خود را به گروه بزرگی از مخاطبان نمایش دهید، شاید باور نکنید اما یک فروش فوق العاده بالایی در محصول شما ایجاد می شود، گذشته از همه اینها پس از مدتی همه مخاطبان با برند شما معرفی میشوند و محصولات شما را به راحتی می خرند.

رپورتاژنویسی انواع زیادی دارد

رپورتاژ آگهی خبری

رپورتاژ آگهی خبری یکی از انواع رپورتاژ تبلیغاتی است که بصورت متن در روزنامه ها منتشر می شود و یکی از بهترین، کم هزینه‌ترین و مؤثرترین انواع رپورتاژ آگهی در سایت ها و فضای مجازی است.

امروزه به دلیل اینکه اکثر مردم از اینترنت برای کسب اطلاعات استفاده میکنند، سایت های خبری و وبلاگ ها مخاطبان زیادی دارند، بنابراین با پرداخت هزینه کم و انتشار یک مقاله 2000 کلمه‌ای، تعداد ورودی ارگانیک وبسایت خود را به سرعت بالا ببرید

این یک معامله دو سر سود است، زیرا وبسایتی که مقاله شما را منتشر می‌کند نزد گوگل رتبه بیشتری دریافت می‌کند و مخاطبان نیز آن سایت را به عنوان یک مرجع اطلاعات مفید میدانند، علاوه بر آن شما مقاله خود را در سایت معتبری منتشر می‌کنید و در نتیجه برند شما از اعتبار بیشتری برخوردار می‌شود، زیرا شما با استفاده از یک متن ارزشمند به مخاطبان خود خدمات رایگانی ارائه کردید، در کنار آن محصولات خود را از این طریق به فروش می‌رسانید.

مزایای رپورتاژ نگاری

رپورتاژ نویسی در واقع یکی از حیاتی‌ترین ابزارهای بازاریابی برای هر سئوکار و بازاریاب است، زیرا استفاده از رپورتاژ مزیت های زیادی دارد به همین دلیل امروزه  اکثر کسب و کارها از رپورتاژ برای تبلیغ محصول خود استفاده می‌کنند.

یکی از مزیت های مهم رپورتاژ این است که به عنوان بخشی از تبلیغات متنی هزینه بسیار کمی برای وبسایت شما دارد، در حالی‌که تبلیغات پولی در شبکه های اجتماعی ممکن است هزینه چند برابر بیشتری داشته باشد.

در ضمن این نوع بازاریابی یا تبلیغات بنابر رشد شبکه های اجتماعی و بلند رفتن سطح آگاهی مردم، جزئی از تبلیغات نوین به شمار می‌رود. بنابراین استفاده از رپورتاژ برای تبلیغ محصول و افزایش اعتبار برند بسیار مفید و کاربردی است.

رپورتاژ نویسی مانند تبلیغات کلیکی نتیجه زودهنگامی دارد، شما می توانید در مدت بسیار زمان کمی نتیجه عالی کسب کنید. بطور مثال اگر شما ساعت دستی می‌فروشید، یک مقاله کامل و جامع راجب ساعت دستی بنویسید و در آن برند خود را معرفی کنید و آن مقاله را در یک سایت مشهور خبری یا روزنامه الکترونیکی منتشر کنید و پس از چند روز تعداد بازدید و ورودی سایت شما چند برابر افزایش یافته و فروش محصول شما به سرعت بالا می‌رود.

رپورتاژ‌نگاری یک مزیت دیگری هم دارد، وقتی شما متن تبلیغاتی خود را در سایت های تبلیغاتی منتشر می‌کنید، مخاطبان بیشماری از سایت تبلیغ کننده وارد سایت شما می شوند که در نتیجه ترافیک ارگانیک سایت شما افزایش می یابد.

افزایش ترافیک ارگانیک سایت  به بهبود سئوی سایت شما کمک زیادی می‌کند زیرا ربات های گوگل پس از این‌که ترافیک ارگانیک سایت شما را مشاهده کنند به دامنه سایت شما رتبه مثبت می‌دهند و وبسایت شما را در نتایج اولیه گوگل قرار میدهند.

برای مطالعه مقاله”دیجیتال مارکتینگ چیست” کلیک کنید.

چگونه رپورتاژ بنویسیم؟

عکس کامپیوتری که در کنار آن گلدان گذاشته شده

مهارت رپورتاژ نگاری یک مهارت خاصی است که بستگی به قدرت محتوا نویسی و تبلیغ نویسی شما دارد به این مفهوم‌که هر چقدر مهارت بیشتری در نوشتن متون تبلیغاتی داشته باشید، می توانید رپورتاژ بهتری بنویسید و علاوه بر دریافت بک لینک های رایگان بازدید زیادی نیز دریافت کنید.

اگرچه برای نوشتن Reportage هیچ قانون کلی وجود ندارد که شما چند کلمه بنویسید، زیرا تعداد کلمات مقاله از 1000 تا 2000 کلمه متفاوت می‌باشد و بستگی به نوع محتوای شما دارد. اما یک قانون کلی درین مورد وجود دارد و آن نوشتن مقاله حرفه ای است.

هیچ‌گاه مقاله کوتاه ننویسید، زیرا رپورتاژ کوتاه شبیه یک تبلیغ مستقیمی است که ذهنیت منفی در ذهن مخاطب ایجاد می‌کند.

شما باید حداقل یک متن 1000 کلمه‌ای بنویسید تا بتوانید موضوع مورد نظر را به خوبی شرح دهید و مخاطب فکر نکند که هدف شما از نوشتن متن تبلیغ محصول و خدمات است، بلکه رپورتاژ شما را به عنوان یک مقاله اطلاعاتی مطالعه کرده و از خواندن متن لذت ببرد و در نهایت پس از پسندیدن متن و محتوا روی پیوند سایت شما کلیک کند.

قبل از نوشتن رپورتاژ در مورد هر موضوعی ابتدا باید تحقیق کنید و تحلیل کنید که مردم به چه چیزی نیاز دارند و چه چیزی بیشترین جستجو را دارد، حداقل کاری که شما می‌توانید انجام دهید، این است که خود را جای مخاطب قرار دهید، این‌گونه می‌فهمید که مردم چه نیازهایی دارند، در نهایت مخاطبان خود را می‌شناسید.

انتخاب موضوع یکی از مهم‌ترین موضوعات در رپورتاژ نویسی است، زیرا اگر موضوع شما حتی مرتبط با متن باشد اما موضوع پر جستجویی نباشد، شما موفق به جذب مشتری نمی شوید.

پس در انتخاب عنوان خود دقت کنید و پس از آنکه تحقیق کردید، عنوان خود را مطابق با متن و جستجوی افراد انتخاب کنید.

بطور مثال شما یک سایت آموزش زبان انگلیسی دارید و قصد دارید یک رپورتاژ برای آن بنویسید. برای نوشتن رپورتاژ ابتدا موضوع دقیقی انتخاب کنید، مثلا”آموزش زبان انگلیسی در کمتر از 3 ماه” سپس یک متن 1000 کلمه ای در مورد آن بنویسید و در نهایت لینک سایت خود را نیز در آن درج کنید البته فراموش نکنید که شما برای نوشتن هر نوع رپورتاژی باید قوانین رپورتاژ نگاری را رعایت کنید!

کامیپیوتری که در آن عنوان رپورتاژ نوشته شده

برای مطالعه مقاله “سئو چیست” کلیک کنید

برای نوشتن رپورتاژ آگهی سعی کنید که با استفاده از روش فروشی چون آیدا بنویسید نوشتن مقاله یا رپورتاژ به روش AIDA یکی از بهترین تکنیک های مقاله نویسی است. در این روش مقاله نویس قسمت اول مقاله خود را به بهترین شکل ممکن جذاب می‌نویسد.

اکثر بازاریابان حرفه ای برای جلب توجه مخاطبان قسمت اول مقاله خود را با تمام جزئیات و با تمام مهارت می‌نویسند، آنها یک یا دو ساعت از وقت مقاله نویسی خود را به قسمت اول اختصاص می‌دهند تا کاملاً جذاب و حرفه‌ای به نظر برسد و مشتری با مطالعه قسمت اول مقاله وارد جزئیات بیشتری شده و متن مورد نظر را تا آخر مطالعه کند.

به شما پیشنهاد می‌کنیم برای نوشتن پاراگراف اول رپورتاژ خود، از تمام مهارت خود استفاده کنید.

یکی از معیارات رپورتاژ نگاری تبلیغ غیر مستقیم محصول است، در صورتی‌که شما متن رپورتاژی بنویسید که در آن به تبلیغ مستقیم محصول بپردازید، مخاطبان شما آن را به عنوان یک تبلیغ شناخته و از خواندن مقاله منصرف می‌شوند، زیرا امروز به سبب حجم  زیادی از تبلیغات در شبکه های مختلف مخاطبان دیگر به تبلیغات اهمیت نمی دهند و به اصطلاح از تبلیغات بیزار شده اند پس تا می‌توانید متن رپورتاژ خود را طوری بنویسید که تبلیغاتی نباشد.

استفاده از عکس ها و نمودارها بیش از حد فضا را پر نموده و جایی برای متن باقی نمی‌ماند. بنابراین، از نمودار ها و عکس ها به اندازه کافی استفاده کنید تا بتوانید اطلاعات دقیق را به مخاطبان ارائه بدهید. عکس ها به این دلیل خوب هستند که وقتی مخاطب متن طولانی را مطالعه می‌کند خسته می‌شود، بنابراین عکس ها باعث می‌شوند مخاطب پیام را به راحتی درک کند.

آمارها برای جلب توجه و اعتماد مخاطب مهم هستند، بنابراین وقتی شما از آمار استفاده می‌کنید مخاطب پست شما را به عنوان یک منبع اطلاعات دقیق و قابل اعتماد می‌شناسد و همیشه برای دریافت اطلاعات به وب سایت شما مراجعه خواهد کرد در نتیجه وبسایت شما نزد گوگل رتبه بیشتری دریافت می‌کند.

اشتراک گذاری:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
Email
سهراب رستمی

سهراب رستمی

من سهراب رستمی هستم، یکی از بنیانگذاران دیجی نیکان... چندسالی است عشق وعلاقه به نویسندگی مرا وادار به تولید محتوای نوشتاری و ویدیویی کرده است، عاشق نوشتن هستم و دوست دارم همیشه با صبر، استقامت و تلاش در کنار همکاران بی نظیرم در دیجی نیکان، در خدمت شما عزیزان باشم. به امید پیروزی، آزادی و موفقیت
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید ؟
در گفتگو ها شرکت کنید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در مسیر...

پست های مرتبط

کسب درآمد از محتوا نویسی

درآمد محتوا نویسان چقدر است؟

کسب درآمد از محتوا نویسی یکی از هیجان انگیزترین موضوعات در دنیای امروز است. بسیاری از افراد علاقمند یادگیری محتوا نویسی و کسب درآمد از